BHM's Homesteading & Self-Reliance Forum

Posting requires Registration and the use of Cookies-enabled browser


Go Back   BHM Forum > Forum > Forum Rules, Help, Announcements, & Testing > Forum Help

Forum Help If you are having difficulty with a Forum feature and cannot resolve it by reading the related FAQ, you can post your question here. Include details!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2016, 11:39 PM
humbug Female humbug is offline
Master Pontificator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Nevada
Posts: 555
Default Help..having trouble posting photos

I am trying to post photos into a thread and have been very unsuccessful. I uploaded the photos into my member photo album. Then I went to the thread I wanted to post them on. I copied the picture URL and then clicked the insert photo icon. I copied the URL to the pop up box. Then I inserted it. But all that comes up is a box with an X in it..no photo..I tried posting my reply hoping the image would show up...no luck still a big X..what am I doing wrong..all help is apprecciated.
__________________
Self Reliance is a state of mind!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2016, 07:21 PM
Doninalaska Doninalaska is offline
Grand Master Pontificator
 
Join Date: Mar 2012
Gender: Male
Posts: 1,929
Default

I have always had trouble posting photos here, but most folks do it with ease. I used to be able to put photos onto other websites, then post them from there, but that doesn't always work. If I try to go directly from my computer, I always get an error that the file is too large, no matter how I reduce the pixel number. For the most part, I have given up, but perhaps Oliver or someone else can help you.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2016, 11:01 PM
humbug Female humbug is offline
Master Pontificator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Nevada
Posts: 555
Default

Thanks for the input
__________________
Self Reliance is a state of mind!
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2016, 09:38 PM
StockdaleDave Male StockdaleDave is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Texas
Posts: 445
Default Test




There may be a block on the direct posting of images. I went to your album and right clicked on a pic. Copied image location and pasted in the image icon on a new reply page. Preview shows the pic but when posting it just gives the link.

Oliver?
Reply With Quote
  #5  
Old 12-02-2016, 08:25 AM
admin's Avatar
admin Male admin is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 1998
Location: Earth
Posts: 542
Default

My apologies for not catching this long ago. The Instructions in the How to Post Pictures sticky thread were incomplete. I've just updated it.

To post photos from your Forum album, you have to use the BB code listed and just post it in the thread without using the picture icon, which is only for URLs from outside the Forum. The graphic below is being added that way. Please PM me if you still have difficulty.

__________________
Revolution is just another word for "nothing left to lose."
When I'm posting in an "Official" capacity, you'll know it. The rest of the time I'm just sharing my opinions like everyone else.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-04-2016, 06:17 PM
humbug Female humbug is offline
Master Pontificator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Nevada
Posts: 555
Default

Thanks for the info guys...appreciate the help
__________________
Self Reliance is a state of mind!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -2. The time now is 10:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1996 to Present. Backwoods Home Magazine, Inc.